/ /
De datum waarop uw project start.
Geef aan of het project bedoeld is voor mannen/jongens en/of vrouwen/meisjes. Als uw project niet specifiek voor mensen is bedoeld, kunt u 'anders' kiezen.
Welke doelgroep heeft u op het oog? Bij meerdere doelgroepen klikt u op de link 'Een doelgroep toevoegen'.
Een doelgroep toevoegen
van tot
Geef aan op welke leeftijdsgroep u zich richt.
 
Op welke plaats of regio richt het project zich? Bij 'Een werkgebied toevoegen' kunt u nog een werkgebied aanvinken.

Een werkgebied toevoegen
Op welke sector richt u zich met het project? Als u meerdere sectoren wilt aanvinken, klikt u op de link 'Een sector toevoegen'.
Een sector toevoegen
Geef aan wat het karakter is van uw aanvraag. U kunt slechts één mogelijkheid aanvinken.
Benoem de rechtspersoon die verantwoordelijk is voor het project en de fondsaanvraag.

Persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt vertrouwelijk behandeld

Disclaimer

De website rotterdamsefondsen.nl is eigendom van de Vereniging Rotterdamse Fondsen. Hoewel wij veel zorg en aandacht besteden aan de inhoud van de site is het mogelijk dat de getoonde inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud kunt u geen rechten ontlenen.

De inhoud van deze website wordt regelmatig aangepast. De Vereniging Rotterdamse Fondsen heeft het recht dit te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te doen.

Aansprakelijkheid
U kunt de Vereniging Rotterdamse Fondsen niet aansprakelijk stellen voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die verband houdt met of in verband kan worden gebracht met deze website.

Hyperlinks
Op deze website vindt u links naar andere sites die geen eigendom zijn van de Vereniging Rotterdamse Fondsen. Wij kunnen niet garant staan voor de inhoud en het functioneren ervan.

Copyright
De inhoud van rotterdamsefondsen.nl is auteursrechtelijk beschermd. Als u onderdelen van onze website overneemt, moet u de bron vermelden. Neem voor twijfel over auteursrechten enz. contact met ons op.

Wij stellen het zeer op prijs als u fouten of andere onvolkomenheden aan ons meldt via info@rotterdamsefondsen.nl.